Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


26 жовтня, 2021

Голова Запорізької ОДА відвідав Токмак

26 жовтня із робочою поїздкою голова Запорізької ОДА Олександр Старух перебував у Пологівському районі.

Відвідали приймальне відділення Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Станом на сьогодні готовність приймального відділення в Токмаку становить 60%.

Після завершення всіх робіт у медзакладі заплановано встановити:

- рентгенівську діагностичну систему Calipso F MTOes;

- відеоендоскопічну систему;

- систему ультразвукової діагностики.

Відділення необхідно відкрити до кінця року, тому підряднику потрібно пришвидшувати  темпи виконання ремонтних робіт та закупівлі обладнання, дописує у своєму Телеграм очільник області.

Довідково: До цього голова ОДА вимагав відкрити це відділення до Дня Незалежності України – 24 серпня 2021 року.

«Наразі обласна влада ставить завдання підряднику завершити реконструкцію приймального відділення до Дня незалежності України»,- повідомлялося на офіційному сайті Токмацької міської ради ще 15.06.2021 року.

Також ми повідомляли, що 15 червня 2021 року пан Старух дійсно був у Токмацькій БЛІЛ і заявив що обласна влада ставить завдання підряднику завершити реконструкцію приймального відділення до Дня Незалежності України та жорстко контролюватиме терміни будівництва.

Окрім цього повідомлялося, що загальна вартість цього проєкту – 11,1 млн грн, із них – 5,1 млн грн із обласного бюджету, які виділили депутати облради у березні 2021 року. Проте, незважаючи на значні обсяги фінансування, генеральний підрядник ТОВ «Магістральбудмонтаж» поставився до роботи на громаду безвідповідально.  На об’єкті задіяно замало працівників, постійно трапляються збої з технікою та будматеріалами.

Як результат – стан готовності на сьогодні лише 63%, хоча відділення мали здати ще до 1 квітня. 

А по факту – навіть не розпочали внутрішні роботи та не завели електрику. Тож звіти підрядника викликають великі сумніви.

Ось і у нас сумніви – куди поділися 3% готовності з червня 2021 року?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.