Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


21 лютого, 2022

Крадіжка у Токмаці: Звітує Пологівський районний відділ поліції

У період з 14.02.2022 по 20.02.2022 до Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області та підпорядкованих відділень поліції надійшло 551 заяв і повідомлень від громадян, із яких 36 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

- 15 фактів крадіжок. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ознаками ч.1, ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Тривають досудові розслідування.

Один з випадків стався 14 лютого. Об 11:08 годині зі служби «102» до відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від 33-річного мешканця міста Токмак про крадіжку майна. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в період з 12 по 14 лютого невідома особа шляхом відчинення дверей проникла до житлового будинку заявника, звідки здійснила крадіжку телевізійного тюнера «Sat IntegralS-1228 HD» та мобільного телефону «Samsung». В ході проведення оперативних заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили, що даний злочин скоїв місцевий житель 1975 року народження, раніше засуджений за аналогічні злочини. Речові докази вилучені та направлені до експертної установи.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Вирішується питання про вручення фігуранту повідомлення про підозру.

- 10 фактів шахрайства.

Читати далі…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.