Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


15 лютого, 2022

На Ахрамєєвці мужчина випав з шостого поверху і загинув

За добу, 14.02.2022 року, у Запорізькій області здійснено 864 виїзди бригад екстреної медичної допомоги.

У м. Токмак по вул. Перемоги чоловік 39 років випав з 6 поверху.

Бригада медиків, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

Подію коментує прес-офіцер Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області Юлія Петренко:

15 лютого о 02:43 годині до відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що з шостого поверху багатоповерхового будинку випав чоловік.

Прибувши на місце події слідчо-оперативна група встановила, що 39-річний мешканець міста Токмак з власної необережності випав з вікна своєї квартири, в результаті чого отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям.

В момент трагедії чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння. При огляді місця події правоохоронці зафіксували, що підвіконня в кімнаті занизькі. Слідів боротьби не виявлено. За життя чоловік на психічні розлади не страждав, намірів покінчити життя самогубством не виказував.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) з позначкою – нещасний випадок. Слідчі дії тривають.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.