Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


25 січня, 2022

Токмачани нагадали правоохоронцям у Києві про те, кому ті служать

Токмацькі ФОПи 25 січня приймають участь у всеукраїнському мітингу фізичних осіб-підприємців, які вимагають ухвалення законопроєктів 5866, 5866-1 (Проєкти Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо створення умов для розвитку фізичних осіб - підприємців та підвищення прозорості їх діяльності).

Вулиця Грушевського біля Верховної Ради перекрита правоохоронцями. Навпроти будівлі ВР встановили сцену.

Організатори заходу стверджують, що правоохоронці перешкоджають пересуванню мітингувальників і нагадують, що ті давали присягу не владі, а українському народові.

По темі: Під час протесту ФОП намагалися прорватися до Ради.

25 січня Юлія Тимошенко взяла ще один виступ у Верховній Раді, щоб нагадати депутатам, особливо депутатам від влади, що під парламентом знову стоять підприємці.

«Замість того, щоб підтримати їх, ви забрали у них можливість роботи! Вони вимагають скасувати ваші рішення. Досить посміхатися у вікна, прийміть їхню делегацію і розгляньте їх пропозиції! Дайте можливість людям, по яких і так вдарили локдауни, жити і працювати!», - зазначила вона.

Оновлено 16:42: Депутатів Верховної Ради евакуювали через підземний перехід, повідомляє видання Вісті у вівторок, 25 січня.

За даними ЗМІ, в будівлі парламенту залишилися лише журналісти та охорона.

Тим часом протестувальники продовжують спроби прорватися до будівлі парламенту. Їх відтісняють силовики.

З'явилася інформація, що один із учасників протесту перебуває біля будівлі Ради без ознак життя. Також є постраждалі серед силовиків.

Читайте також: Правоохоронці жорстко затримували учасників акції SaveФОП і застосовували сльозогінний газ, сцену активістів знесли, передає кореспондент Радіо Свобода.

Оновлено 17:44: «Взяли в коло поліціянти, ми потрапили ... ледве вилізли! Травили газ! Що ж робиться????????

Ми їх не продавили ... прибуло від них підкріплення .... Розгромили сцену, побили апаратуру ...», - ділиться у соцмережі одна з протестувальниць, токмачанка.

Юлія Яцик, нардеп, про події під будівлею ВРУ 25 січня:

«Сьогодні під стінами Верховної Ради знову зібрались ФОПи. Одні вимагають відтермінування впровадження РРО, але більша частина ФОПів протестують проти тотальної фіскалізації та вимагає скасування РРО (законопроекти 5866 та 5866-1)

Дійсно, як показали події, які відбувалися на початку року, Україна виявилася не готовою до переходу з 1 січня на фіскальні чеки через:

- відсутність у продажу необхідної кількості традиційних РРО;

- збоїв в системі «найкращого програмного РРО для бізнесу - Checkbox» та роботі серверів від навантаження;

- загрозу застосування штрафів за порушення, які виникли не з вини ФОПів, та, як наслідок, необхідність їх відтермінування…

Моя позиція залишається незмінною - завжди підтримувала і підтримуватиму будь-які законодавчі ініціативи, які сприятимуть зменшенню податкового та адміністративного тиску на малий і середній бізнес!

А отже підтримаю і 5866 і 5866-1!»

Як повідомлялося, 25 січня 2022 року під будівлею українського парламенту розпочалася акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай, або йди геть!», учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації.

Голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив ще 21 січня 2022 року, що не варто очікувати звільнення ФОПів-єдинників від застосування РРО та наголосив: штраф за відсутність POS-терміналу набагато більший, ніж штраф за відсутність РРО. А скасувати до 25 січня РРО в принципі неможливо в силу особливостей роботи парламенту.

На думку нардепа, більшість ФОП-торговців на єдиному податку вже встановили РРО, а в суспільстві та Раді є абсолютно консолідована позиція щодо запровадження РРО. «Ідіотську дискусію підтримують лише аферисти, які заробляють гроші на протестах, та традиційні українські політики», - додав Гетманцев.

Стаття 5 Конституції України: Україна є республікою. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.