Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


16 лютого, 2022

Депутати Токмацької міської ради звернулися до жителів нашої громади й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору

16 лютого відбулася позачергова сесія Токмацької міської ради.

На ній депутати звернулися до жителів нашої громади й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору.

Читати текст Звернення повністю…

Крім того депутати внесли зміни до рішення міської ради №4 від 10.12.2021 р. «Про бюджет Токмацької міської територіальної громади на 2022 рік»:

- виділили асигнування на програму «Забезпечення територіальної оборони  Токмацької міської територіальної громади у 2021-2025 роках» у сумі 65,0 тис.грн. на перевезення військовозобов’язаних;

- збільшили асигнування по школам на заробітну плату з нарахуваннями вчителям інклюзивних класів на суму 312,174 тис.грн.;

- збільшили асигнування по «дитячим садкам» на заробітну плату з нарахуваннями вихователям інклюзивних груп  на суму 12,006 тис.грн.

- для забезпечення харчування вихованців закладів дошкільної освіти збільшили асигнування на суму 239,0 тис. грн.. за рахунок зменшення асигнувань  з медоглядів працівників Закладів Загальної Середньої Освіти на суму 239,0 тис.грн. та забезпечення харчування по закладам загальної середньої освіти збільшили асигнування на суму 30,0 тис. грн  за рахунок зменшення асигнувань з придбання по Закладам Дошкільної Освіти з приписів Держпродспоживслужби та господарчих товарів на суму 30,0 тис.грн. тощо.

Довідково: Наразі бюджет громади не виконується, за січень 2022 маємо всього 97,2% виконання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.