Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 лютого, 2022

Звернення голови Запорізької обласної ради Олени Жук

Шановні жителі міста та області!

Наразі Україна переживає потужну хвилю насамперед інформаційної війни, для якої використовуються соцмережі, ЗМІ та будь-який інформаційний простір. Це не що інше, як навмисне нагнітання паніки, поширення фейкової інформації та спотворення реального стану речей. Посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність — саме цього добивається країна-агресор.

Співробітники СБУ працюють у всіх регіонах країни в посиленому режимі та мають чіткий план дій на кожен з можливих випадків. Разом з іншими органами влади, ми готові реагувати на загрози та попереджати їх.

Зараз стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від влади, а й від зважених дій кожного з нас.

Зберігайте спокій, мисліть критично, перевіряйте дані в офіційних джерелах та не вірте анонімним каналам. Не піддавайтеся на провокації, паніка грає на користь тільки ворогам.

Сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас.

З повагою Голова Запорізької обласної ради Олена Жук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.