Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


16 червня, 2021

Причиною потрійної ДТП в Токмаці могли бути відсутні дорожні знаки пріоритету

15 червня, близько 18-ї години, у Токмаці на перехресті вулиць Гоголя – Василя Вишиваного сталася потрійна ДТП, але офіційної інформації від пресслужби Національної поліції у Запорізькій області про цю подію наразі немає.

Нам стали відомі деталі цієї транспортної пригоди у самісінькому центрі нашого улюбленого міста.

В цей час на вказаному перехресті на вулиці Василя Вишиваного, зі сторони «нічного» магазину «Мир продуктов», стояла «четвірка» і очікувала моменту, коли звільниться шлях на головній дорозі для подальшого руху.

Зі сторони «Ріжка» на «Ланосі» рухався дідусь, а по вулиці Гоголя «наверх» «підіймалася» «Нубіра».

Про що думав в цей час дідусь – невідомо (можливо про свою пасіку – ред.), але не надавши перевагу в русі «Нубірі» він виїхав на перехрестя, «Нубіра», в свою чергу, «тікаючи» від удару «Ланоса» взяла правішу і… втрапила прямо в «четвірку».

Все, є потрійна ДТП.

Але… це ще не все…

Виявляється, як стверджують свідки аварії, на цьому перехресті зі сторони «Ріжка» по вулиці Василя Вишиваного відсутні дорожні знаки пріоритету руху, а саме немає знаку 2.1 «Дати дорогу», пам’ятаєте, такий червоний трикутничок з гострим кінцем знизу. Стовп є, а знаку немає.

Окрім цього, для того, щоб надати перевагу в русі авто, що рухаються по вулиці Гоголя наверх, треба на пів корпуса авто з вул. Вишиваного виїхати на головну дорогу, бо праворуч росте густа вишня, що суттєво перешкоджає обзору.

Можливо це і стало причиною ДТП і потрібно за такий безлад скласти протокол на посадову особу, що відповідає за безпеку дорожнього руху у Токмаці?

Тему відсутності дорожніх знаків пріоритету у місті, у свій час, підіймав відомий у місті блогер Геннадій Баздирь, але ситуація не змінюється, нажаль, і токмачани і далі страждають…

І наостанок – в цій аварії, дякуючи Богу, людських жертв немає. Автівки суттєво постраждали.


Важливо: Після оформлення ДТП постраждалі водії автівок прибрали з дороги за собою наслідки, що виникають при аварії і склали їх на узбіччі, що говорить про їх високу культуру, як водіїв.

Бережіть себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.