Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


08 лютого, 2022

Передплата «Токмацької Гривні» від «ЄПідтримка»

Отримайте 1000 гривень за вакцинацію та використайте їх для передплати «Токмацької Гривні».

Покрокова інструкція.

З 7 лютого 2022 року отриману 1000 грн. державної допомоги вакциновані від covid-19 наші читачі тепер зможуть витратити на передплату газети «Токмацька Гривня».

Це можна зробити на сайті Укрпошти, через сервіс «онлайн передплата». 

Для  оформлення замовлення необхідно зробити 4 простих кроки:

Крок 1. Перейдіть за посиланням нашої газети на сайті Укрпошти.

Крок 2. Вкажіть період, упродовж якого хочете отримувати видання.

Крок 3. Оформте замовлення, вказавши поштову адресу доставки, ПІБ замовника, номер телефону, e-mail, а також зазначте спосіб оплати  картки - «ЄПідтримка» чи Visa/Mastercard

Крок 4. Зазначте реквізити карти «ЄПідтримка» та проведіть оплату, натиснувши «Оплатити».

Довідково: Оплатити замовлення карткою «єПідтримка» при оформленні передплати у будь-якому поштовому відділені Укрпошти поки що не можливо. 

Важливо: Газета «Токмацька Гривня», відповідно до Свідоцтва про державну реєстрацію друкованого ЗМІ, єдиний у Токмаці Засіб Масової Інформації обласної сфери розповсюдження.

Це означає, що любий токмачанин, що в силу обставин переїхав на постійне місце проживання у інший населений пункт Запорізької області будь якого з п’яти районів (Бердянський, Василівський, Запорізький, Мелітопольський, Пологівський) має змогу передплатити і читати нашу газету.

Будьте на вістрі подій з «Токмацькою Гривнею»!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.