Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


11 серпня, 2021

У Заможному замінили водопровідну башту

Протягом поточного місяця, працівниками ТОВ «Вакула-Т» та фахівцями КП «Міськводоканал» ТМР в селі Заможне  було проведено роботи по заміні зношеної водонапірної башти «Рожновського» (місцями, знос водонапірної башти сягав більш 90%, у наслідок ураження корозією).

В ході виконання робіт, було також замінено 2 метри зношеної, металевої водопровідної труби на нову ПЕ-100 SDR-17 Ø50 мм, що подає питну воду від артезіанської свердловини до водонапірної башти, та 6 метрів зношеної, металевої водопровідної труби на нову ПЕ-100 SDR-17 Ø110 мм., яка подає питну воду від водонапірної башти до розподільчої водопровідної мережі села, та встановлено реле тиску для підтримки робочого тиску в водопровідній мережі села.  Також було встановлено нову запірно-регулюючу  арматуру  Ø100 мм.

Виконані роботи дозволять, в подальшому, збільшити запас питної води для її подачі в розподільчу водопровідну мережу, завдяки чому місцеві мешканці матимуть змогу отримати більш якісну послугу з холодного питного водопостачання,  повідомляє КП «Міськводоканал» ТМР у фейсбук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.