Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


14 грудня, 2021

Чи буде «пліточка» у Токмаці у 2022 році? Плановий обсяг облекофонду на 2022-й рік складає 104, 4 млн грн., вже надійшло офіційних запитів на загальну суму 1 млрд 600 тисяч

Громади області подали рекордну кількість запитів на фінансування екопроєктів у наступному році.

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони надр та раціонального природокористування депутати розглянули перелік заходів, спрямованих на охорону та раціональне використання природних ресурсів, які фінансуються за рахунок фондів охорони навколишнього природного середовища місцевих бюджетів у 2022 році, повідомляє Відділ комунікацій Запорізької обласної ради.

За інформацією департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації, станом на сьогодні вже надійшло офіційних запитів на загальну суму 1 млрд 600 тисяч. 

Проте поточний рік ще не завершено і прийом заявок наразі триває. Традиційно, найактивніші територіальні громади - це Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь, Токмак, смт. Чернігівка і т.д.

Плановий обсяг екофонду на 2022-й  рік складає 104, 4 млн грн. Серед проєктів перевага надаватиметься тим, що потребують нагального фінансування та з урахуванням потреб всіх територій області. 

Насамперед це реконструкції каналізаційних колекторів (близько 50 млн грн) й  фінансування заходів із раціонального поводження із побутовими відходами – придбання сміттєвозів, контейнерів та облаштування майданчиків для них (близько 20 млн грн) тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.