Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


17 лютого, 2022

У Києві сьогодні знову акція #SaveФОП

Токмачани, разом з колегами – ФОПами зі всієї України, 17 лютого беруть участь у акції протесту біля Верховної Ради проти обов'язкового використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

Наразі відомо про те, що сцену ФОПам не дали встановити. Звукомобілі заблоковані поліцією на Майдані Незалежності.

Оновлено о 12:52Команда «Батьківщини» провела глибоке дослідження ситуації щодо знищення малого підприємництва в Україні. Виявилося, що ухвалений «слугами народу» законопроєкт №2524 всупереч рішенню парламенту залишив правку, яка стала фатальною для ФОПів.

Про деталі проведеного розслідування Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла під час брифінгу у парламенті.

«Ми дослідили, як взагалі трапилося, що в той час, коли всі країни світу, особливо під час локдаунів, енергетичної кризи, знімають для малих підприємців податки, дають можливості працювати, в Україні …ЧИТАТИ ДАЛІ…», – зауважила Юлія Тимошенко.

Довідково: Голова руху #SaveФОП Сергій Доротич анонсував цю акцію ще 14 лютого.

"Наш протест триває, він безстроковий. 17 лютого ми знову на площі Конституції під Верховною Радою", - сказав Доротич на прес-конференції в понеділок, 14.02.2022, в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Доротич нагадав, що #SaveФОП уже два роки протестує проти введення касових апаратів (РРО, ПРРО) для фізичних осіб-підприємців другої-четвертої групи спрощеної системи оподаткування. На його думку, така вимога призводить до додаткових витрат підприємців.

Як повідомлялося раніше, 1 січня 2022 року завершився період відстрочки застосування РРО (ПРРО) для платників єдиного податку другої-четвертої груп.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.