Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


07 жовтня, 2021

"Ринок на «КШЗ» не в перше намагаються закрити": Мешканці мікрорайону «Ковальський»

Мешканці мікрорайону «Ковальський» письмово звернулися до міського голови міста Токмака Ігоря Котелевського з питання роботи місцевого ринку - самої торгівельної площадки та приміщення з продажу молока/м’яса, яке розташоване на першому поверсі житлового будинку по вулиці Ковальській, 52.

Документ підписав 101 мешканець мікрорайону.

«Вже не в перше його намагаються закрити»: - стверджують вони та додають, що «ініціатором всього цього є керівник (місцевої-ред.) Держпродспоживслужби Левченко І.В.».

Ми поспілкувалися з місцевими підприємцями, які пояснили, що мова йде про роботу лабораторії на ринку, у якій, начебто, не дотримуються санітарних норм з питання дотримання допустимої температури повітря у приміщенні.

Про відповідь очільника Токмацької громади ми вам сповістимо додатково.

Оновлено: На колективну Заяву мешканців мікрорайону вже відреагував сам пан Левченко. Як він повідомив – у нього немає і ніколи не було намірів закривати лабораторію у вказаному приміщенні, але власник зобов’язаний утримувати приміщення лабораторії відповідно до норм чинного Законодавства України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.