Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


07 січня, 2022

ДОВІДКА ПРО СТАН ОПЕРАТИВНОЇ ОБСТАНОВКИ НА ТЕРИТОРІЇ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗА ПЕРІОД З 27.12.2021 ПО 02.01.2022

У період з 27.12.2021 по 02.01.2022 до Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області та підпорядкованих відділень поліції надійшло 617 заяв і повідомлень від громадян, із яких 26 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

11 фактів крадіжок. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Тривають досудові розслідування.

5 фактів шахрайства. Слідчим відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1, ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Ведуться досудові розслідування.

8 фактів нанесення тілесних ушкоджень. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Ведуться досудові розслідування.

1 факт незаконного обігу наркотичних засобів. Слідчим відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Так, 31 грудня 2021 року о 14:38 до відділення поліції № 4 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в Оріхівській виправній колонії № 88 під час перевірки посилки засудженому, 1984 року народження, виявлено таблетки невідомого походження. По приїзду слідчо-оперативна група оглянула місце події, опитала свідків та вилучила більше 150 таблеток невідомого походження. Речові докази направлені до експертної установи для проведення експертизи.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Слідчі дії тривають.

1 факт хуліганства. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Ведеться досудове розслідування.

Крім цього, протягом звітного періоду слідчими оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення 14 особам. До суду з обвинувальним актом скеровано 17 кримінальних проваджень.

Також працівниками відділу поліції за вказаний період виявлено 187 адміністративних правопорушень, по яким складено адміністративні протоколи, а саме: по лінії безпеки дорожнього руху – 173 протоколів, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 14 адміністративних протоколів.

Зокрема слід вказати, що за вищевказаний період поліцейськими складено 9 адміністративних протоколів за ознаками ст. 130 КУпАП на 9 осіб, що керували транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння; 30 протоколів за ознаками ст. 178 КУпАП на 30 осіб, які розпивали пиво, алкогольні та слабоалкогольні напої у заборонених законом місцях; 7 протоколів за ознаками ст. 175-1 КУпАП на 7 осіб, які курили тютюнові вироби у заборонених місцях; 33 протокола за ознаками ч. 2 ст. 44-3 КУпАП на 33 особи, які порушили правила карантину; 6 протоколів за ознаками ст. 173-2 КУпАП на 6 осіб за вчинення насильства в сім’ї; 4 протоколи за ознаками ст. 184 КУпАП на 4 особи за невиконання батьківських обов’язків; 1 протокол за ознаками ст. 156 КУпАП на 1 особу за порушення правил торгівлі акцизними товарами.

Пологівський відділ поліції нагадує мешканцям району про дотримання карантинних обмежень встановлених Кабінетом Міністрів України. Детально ознайомитися з обмеженнями зручно в інфографіці ВР України.

 БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ!

За даними Пологівського районного відділу поліції

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.