Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


26 жовтня, 2021

Канікули продовжать до 7 листопада (рекомендація), невакцинованих працівників – відсторонять від роботи

26 жовтня, за результатами обговорення ситуації, регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області прийняла такі рішення:

- З урахуванням складної епідеміологічної ситуації, рекомендуємо продовжити канікули у закладах середньої освіти до 7 листопада;

З 28 жовтня заборонити користуватися послугами регулярних та нерегулярних перевезень автомобільним та залізничним транспортом у внутрішньообласному (міжміському, приміському) сполученнях, особам які:

- не мають документів про повну або часткову вакцинацію;

- негативного ПЛР-тесту, або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу, проведеного не більш як за 72 години до дня поїздки;

- свідоцтва про одужання особи від зазначеної хвороби.

В разі виявлення у громадському приміському транспорті пасажирів без відповідних документів, штраф сплачуватиме не перевізник, а порушник.

З 8 листопада вступає в дію урядова постанова, згідно з якою на керівників державних органів, підприємств та установ  покладаються обов´язки контролю за проведенням профілактичних щеплень проти COVID-19.

Невакцинованих працівників буде відсторонено від роботи без збереження заробітної плати. Крім тих, які мають протипоказання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.