Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


15 червня, 2021

Токмак: Обласна влада ставить завдання підряднику завершити реконструкцію приймального відділення до Дня незалежності України

На цьому очільник області наголосив під час ознайомлення зі станом реконструкції приймального відділення Токмацької лікарні. Тут створять потужний центр діагностики та обстеження пацієнтів, реалізують нову філософію первинного прийому хворих.

Загальна вартість проекту – 11,1 млн грн, із них – 5,1 млн грн із обласного бюджету, які виділили депутати облради у березні 2021 року. Проте, незважаючи на значні обсяги фінансування, генеральний підрядник ТОВ «Магістральбудмонтаж» поставився до роботи на громаду безвідповідально.  На об’єкті задіяно замало працівників, постійно трапляються збої з технікою та будматеріалами. Як результат – стан готовності на сьогодні лише 63%, хоча відділення мали здати ще до 1 квітня.  А по факту – навіть не розпочали внутрішні роботи та не завели електрику. Тож звіти підрядника викликають великі сумніви.

- Ми використовуємо всі можливості, щоб знайти гроші на розвиток нашої медицини та дати людям нову якість медичних послуг завдяки «Великому будівництву». Нинішні темпи нас абсолютно не влаштовують. Треба збільшити кількість працівників та, першою чергою, робити приміщення для рентгенапарату, який вже закупили за кошти Державного бюджету.  Паралельно треба робити всі документи на введення в експлуатацію, щоб відділення якнайшвидше повноцінно почало працювати, – підкреслив Олександр Старух.

Обласна влада ставить завдання підряднику завершити реконструкцію приймального відділення до Дня незалежності України та жорстко контролюватиме терміни будівництва, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.