Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 жовтня, 2021

Людмилі Будовській хочуть присвоїти звання «Почесного громадянина м.Токмака»


28 жовтня депутатам Токмацької міської ради пропонується для ухвалення Проєкт Рішення «Про присвоєння звання Почесний громадянин м. Токмака».

«Присвоїти звання «Почесний громадянин м. Токмака»  Будовській Людмилі Андріївні, голові селянського фермерського господарства  «Україна», депутату Токмацької міської ради.

Занести ім`я Будовської Людмили Андріївни в книгу «Почесних громадян м. Токмака»»,- йдеться у тексті документа.

Довідково: До цього невдалою виявилася спроба про присвоєння аналогічного звання Олександру Рєпкіну.

27 вересня на черговому засіданні постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, реформ, захисту прав громадян та з питань реалізації державної регуляторної політики за дане питання членами комісії не було дано жодного голосу.

Тоді, з невідомих причин, питання про Почесного громадянина міста Токмака було знято з розгляду на черговій сесії міськради, що пройшла 30 вересня 2021 р.

Цього разу питання «Про присвоєння Почесного…» Олександру Рєпкіну повторно пропонується для розгляду депутатам і також виноситься на розгляд сесії міськради 28 жовтня.

Чи додасться до списку Почесних громадян ще дві людини – почекаємо до четверга 28 жовтня.

Нагадаємо, що наразі Токмак має п'ятнадцять Почесних громадян.

Оновлено 27.10.2021: Питання про присвоєння звань виключені з черги денної сесії і не будуть розглядатися депутатами Токмацької міської ради 28 жовтня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.