Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 жовтня, 2021

Запорізька поліція висловлює подяку всім громадянам, які активно відгукнулися на ініціативу правоохоронців і надали на телеграм-канал адреси та фото «наливайок»

Нагадаємо, що до телеграм-каналу підключились начальники територіальних підрозділів ГУНП області, заступники по громадській безпеці, начальники секторів превенції, начальники груп реагування патрульної поліції і їх заступники, податкова інспекція, представник Держпродспоживслужби, представники райдержадміністрацій Запорізької області. 

Інформація по всім зверненням внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян. Дільничні офіцери територіальних підрозділів поліції вже перевірили ряд вказаних адрес. Офіційно повідомляємо, що станом на 8.00 23 жовтня співробітники поліції відпрацювали 47 місць можливого розташування незаконних точок продажу алкоголю. Перевірки наразі тривають.   

Переходимо до зворотного зв’язку і наданню результатів відпрацювання по кожному району Запоріжжя, повідомляють у поліції.


От би так в Токмаці і Молочанську...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.