Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 квітня, 2021

Пожежа та ДТП в місті 22 квітня

За добу, 22.04.2021 року, у Запорізькій області здійснено 871 виїзд екстреної медичної допомоги. На добовому чергуванні на території Запорізької області знаходились 150 бригад.

Зокрема, у Токмаці під час пожежі у підвалі постраждав чоловік 41 року. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждалий отримав отруєння продуктами горіння, термічні опіки ІІ ст. верхніх кінцівок та голови та у подальшому був госпіталізований силами реанімаційної бригади до лікарні м. Запоріжжя.

На перехресті вул. Б.Хмельницького та Нагірної сталося зіткнення 2 легкових авто. Медична допомога була надана на місці пригоди чоловіку 51 року силами лікарської бригади, повідомляє Комунальне некомерційне підприємство «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.