Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 квітня, 2021

Проїзд без зупинки заборонено: ДТП на розі вулиць Б.Хмельницького та Нагорної

Другий день поспіль втрапляють у ДТП токмацькі водії на розі вулиць Б.Хмельницького та Нагорної.

Не встигли токмачани в соцмережах обговорити ДТП від 22 квітня - як вже 23 квітня, після восьмої години ранку, сталася чергова пригода.

Зробивши відеоаналіз - ми помітили, що деякі водії нехтують правилами дорожнього руху – проїжджають це перехрестя не дотримуючись вимог дорожнього знаку «2.2 Проїзд без зупинки заборонено».

Шановні водії, нагадуємо, що забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія), а якщо вона відсутня — перед цим знаком. Необхідно дати дорогу транспортним засобам, що рухаються дорогою, яка перетинається, а за наявності таблички 7.8 — транспортним засобам, що рухаються головною дорогою, а також праворуч рівнозначною дорогою.

Знак встановлюється безпосередньо перед перехрестям або вузькою ділянкою дороги.

Якщо безпосередньо перед перехрестям встановлено знак, то йому повинен передувати знак 2.1 з додатковою табличкою 7.1.2.

Якщо знак встановлений перед залізничним переїздом, що не охороняється та не обладнаний світлофорною сигналізацією, водій повинен зупинитися перед стоп-лінією, а за її відсутності — перед цим знаком.

Безпечних вам подорожей!

Довідково: Станом на червень 2016 року кошторисна вартість одного світлофору, який пропонують в соцмережах встановити на цьому перехресті токмачани, в середньому становила 600 – 800 тис. грн.

Вартість облаштування одного світлофора включає в себе:

- вартість розроблення проектно-кошторисної документації;

- вартість виготовлення проекту енергозабезпечення;

- вартість світлофорного обладнання, металоконструкцій для його кріплення та кабельної продукції;

- вартість дорожніх та земляних робіт.

На фото: ДТП 23.04.2021 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.