Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


27 січня, 2022

Про стан доріг і тротуарів у Токмаці: Зима пришла раптово, чи все йде за планом

У кінці чергової сесії 27 січня депутати запитали владу про стан виконання робіт з утримання шляхів, тротуарів та пішохідних переходів у Токмаці.

Забігаючи наперед повідомлю громаду про те, що на сьогоднішній сесії депутати додали 147 000 гривень на виконання цих робіт при ще орієнтовній заборгованості 45 000 грн.

Секретар міськради Віктор Загуменний, зокрема, з піднятого питання зазначив, що йому особисто місцеві таксисти біля АТБ робили зауваження про те, що дороги треба чистити і додав, що є певна кількість комунальної техніки, що може бути задіяна у виконанні очищення доріг від снігу і лише одна одиниця, що їх «посипає» і якщо одночасно на всій території нашої громади випав великий сніг, то неможливо одночасно всі дороги привести до ладу. Є черговість посипання вулиць, перевага надається дорогам з більш інтенсивних рухом авто, дорогам, по яким рухається громадський пасажирський транспорт, а є віддалені куточки, куди, можливо, ця техніка і не зайшла. Це не є гарно. Треба працювати і виправляти цю ситуацію, зазначив він.

«Снігопад є снігопад», - додав депутат міськради, заступник міського голови Олександр Баглай і зазначив, що посипку доріг роблять згідно графіку, нормативів – тільки на перехрестях, бо посипати всі дороги з твердим покриттям у місті, протяжністю 75 км., задача не з легких для місцевого бюджету.

Депутат Віталій Конопський попросив владу особливо звернути увагу на стан пішохідних переходів, а з ним важко не погодитися.

Більш детально у відео починаючи з 08:20.

А ви як вважаєте, достатньо зусиль докладає місцева влада у вирішенні цих питань?

Реакція токмачани на цю статтю:

По вулицях Чкалова, Ковальська, Привокзальна, Вокзальна, 14 Вересня, Короленко їздить громадський і не тільки транспорт - не чиститься, не посипається. По вул. Чкалова підтануло і підмерзло - стоїть чистий лід. А сьогодні біля РЕСу потекла вода на дорогу і відразу замерзло в лід.

Цілком згодна, на ці вулиці завжди плюють, але що можна чекати від господарів міста, які навіть центр розчистити не можуть, наприклад перехрестя Нансена та Володимирської, купа народу возить дітей до школи та садочку, але там таке месиво, що страшно дивитися, не то що їхати...і всім чхати, копошіться як можете...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.