Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


27 січня, 2022

«Не довезли»: Чому першокласники п’ятої школи досі не отримали новорічні подарунки?

Таке запитання поставила депутатка Тетяна Чорна перед початком роботи чергової сесії Токмацької міської ради 27 січня.

Вручення подарунків було анонсовано ще 18 грудня 2021 року на сторінці Андрія Корнієнка, депутата міськради, у фейсбуці ним же, стверджувала пані Тетяна.

«Не довезли, напевно…», - пояснив пан Андрій.

Як ексклюзивно пояснив нашому виданню Андрій Корнієнко – подарунки, про які йде мова, придбані не за бюджетні кошти, а за партійні, від політсили, яку він представляє у міськраді.  

Окрім того, Тетяна Чорна повідомила, що вже чотири тижні не ведуться роботи у ресурсній кімнаті школи. Ключі від неї досі у «будівельників».

Міський голова Ігор Котелевський і Андрій Корнієнко на таку заяву директорки школи в унісон заявили, що на цьому об’єкті гроші освоєно в повному обсязі.

Тетяна Владиславівна не зупинялася та на таке заявила, що вона невдоволена якістю виконаних робіт: нікому не потрібна підвісна стеля, вже «здута» штукатурка, занадто дорогі двері до кінця не дороблені, неправильно закріплено світильники на стелі тощо.

«Одразу після сесії разом з Вами поїдемо і все урегулюємо», - запевнив міський голова, і додав, що це не сесійне питання, щоб його прилюдно піднімати…

Оновлено 19:00Як стало нам відомо, наприкінці робочого дня, міський голова після сесії з групою депутатів міськради відвідав заклад загальної середньої освіти №5 Токмацької міської ради, де дав вказівку завтра вивезти будівельне сміття і усунути всі будівельні недоліки до 1 лютого 2022 року.

Більш детально у відео.

А ви що думаєте з цього приводу?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.