Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


24 листопада, 2021

Враховуючи численні звернення токмачан, а також занепокоєння населення, депутати просять сприяння у вирішенні питання відновлення транспортного перевезення з зупинкою на станції «Великий Токмак»

25 листопада на черговій сесії місцеві народні обранці мають прийняти Звернення депутатів Токмацької міської ради до Міністерства інфраструктури України, АТ «Укрзалізниця», народного депутата України Павла Мельника, голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха, голови Запорізької обласної ради Олени Жук з проханням щодо сприяння у відновленні залізничного пасажирського транспортного перевезення маршрутами поїздів 83/84 Київ-Маріуполь-Київ. 

Як вже повідомлялося раніше, АТ «Укрзалізниця» відкрило продаж квитків на всі поїзди нового графіка руху, який починає діяти з 12 грудня 2021 року. У новому графіку руху на станції Великий Токмак зникла двоххвилинна зупинка поїзда 83/84 Київ-Маріуполь-Київ, до якого вже так звикли токмачани та гості нашого міста.

Буря справедливого обурення миттєво розповсюдилася містом Токмаком та Молочанськом, бо і там зникла зупинка зазначеного потяга.

Депутати Токмацької міської ради звертають увагу ініціаторів змін графіка руху потягу на те, що «відповідно до статті 2 Закону України «Про залізничний транспорт» залізничний транспорт є однією з важливих базових галузей економіки України, забезпечує її внутрішні та зовнішні транспортно-економічні зв’язки і потреби населення у перевезеннях. Діяльність залізничного транспорту як частина єдиної транспортної системи країни сприяє нормальному функціонуванню всіх галузей  суспільного виробництва та соціальному і економічному розвитку держави.

Відповідні зміни, напередодні новорічних свят, позбавлять жителів Токмацької громади можливості відвідати родичів, повернутися додому, зручно пересуватися країною або завітатати до столиці.

Враховуючи численні звернення до нас, як до депутатів, а також занепокоєння населення з цього приводу, просимо вашого сприяння у вирішенні питання відновлення транспортного перевезення  з зупинкою на станції «Великий Токмак».

Щиро сподіваємось на Вашу підтримку у захисті інтересів жителів Токмацької громади.», - йдеться в проєкті тексту документа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.