Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


26 листопада, 2021

За шість днів у Пологівському районі відбулося 10 фактів крадіжок

У період з 15.11.2021 по 21.11.2021 до Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області та підпорядкованих відділень поліції надійшло 609 заяв і повідомлень від громадян, із яких 29 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

10 фактів крадіжок. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Так, 15 листопада о 15:15 до відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції від 75-річної мешканки міста Токмак надійшло повідомлення про крадіжку майна.

По приїзду на місце події слідчо-оперативна група з’ясувала, що в період з 6 по 11 листопада 2021 року невідома особа проникла на територію дачної ділянки заявниці і викрала металеві вироби, завдавши матеріального збитку на суму близько 5 тисяч гривень.

В ході проведення оперативних заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець, 1984 року народження, безробітний, раніше засуджений за злочини з корисливих мотивів.

За даним фактом слідчим відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вирішується питання про вручення фігуранту повідомлення про підозру. Тривають слідчі дії, повідомляє Пологівський районний відділ поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.