Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


28 жовтня, 2021

Токмак - серед територій, які мають проблеми із початком опалювального сезону в комунальних закладах: Голова ЗОДА 25 жовтня підписав наказ про початок опалювального сезону, тепер справа за керівниками територій

Сьогодні під час zoom-наради з керівниками громад Запорізької області голова ЗОДА Олександр Старух звернув увагу на необхідність якомога швидше розпочати опалювальний сезон у закладах соціальної сфери та житлових будинках. Адже низька температура у приміщеннях є одним з чинників збільшення захворюваності серед населення, що ускладнює непросту епідеміологічну ситуацію в регіоні. Голова ЗОДА 25 жовтня підписав наказ про початок опалювального сезону, тепер справа за керівниками територій.

Технічна готовність об'єктів житлово-комунального господарства до старту опалювального сезону складає 100%. Про це повідомив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дмитро Кабанов.

В області вже працює 39% котелень. Опалюється 48% закладів соціальної сфери. В тому числі 79% лікарень, 51% дитячих садочків, 39 % закладів освіти. У житловому фонді опалення ввімкнули у 19% будинків.

Серед територій, які мають проблеми із початком опалювального сезону в комунальних закладах - Бердянськ, Токмак та смт Приазовське. Затримка пов’язана із укладанням контрактів з новим постачальником природного газу. Голова ЗОДА дав доручення керівникам територій пришвидшити вирішення цього питання, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Довідково: 25 жовтня опалювальний сезон у Мелітополі стартував.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.