Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


10 квітня, 2021

8000 від Уряду в якості карантинної допомоги не отримають…

Уряд України оновив перелік видів діяльності, за якими підприємці можуть отримати карантинну допомогу в розмірі вісім тисяч гривень. Про це у п'ятницю, 9 квітня, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Кабмін.

Зазначено, що з відповідного списку вилучено ряд позицій.

Так, згідно з постановою, претендувати на допомогу держави не можуть:

готелі та інші установи тимчасового проживання (розміщення на час відпустки та іншого тимчасового проживання);

особи, які займаються роздрібною торгівлею газетами та канцелярськими товарами у спеціалізованих магазинах, ремонтом комп'ютерів і периферійного обладнання, ремонтом обладнання зв'язку та електронної апаратури побутового призначення для приймання, запису та відтворення звуку і зображення, ремонтом побутових приладів, взуття та шкіряних виробів, меблів, годинників і ювелірних виробів, а також побутових виробів та предметів особистого вжитку.

На допомогу може претендувати роздрібна торгівля залізними виробами, будматеріалами і санітарно-технічними виробами у спеціалізованих магазинах.

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що ФОПи і працівники підприємств, які постраждали від карантину, зможуть зареєструватися на отримання допомоги в розмірі вісім тисяч гривень після 12 квітня.

Читайте нас в Telegram

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.