Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


09 квітня, 2021

Виключно через банківські установи виплата допомоги на поховання, суми пенсії, недоотримані у зв’язку із смертю пенсіонера з 1 квітня 2021 року

Починаючи з 1 квітня 2021 року Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 20202 року № 1279 «Деякі питання організації виплати пенсій та грошової допомоги» змінено Порядок виплати і доставки пенсії і грошової допомоги.

Згідно вищевказаного Порядку з 1 квітня 2021 року виплата допомоги на поховання, суми пенсії, недоотримані у зв’язку із смертю пенсіонера будуть здійснюватися виключно через банківські установи, з якими Пенсійним фондом укладено договори на здійснення відповідних операцій.

Виходячи з вищевикладеного при зверненні до органів Фонду для отримання допомоги на поховання або недоотриманої пенсії до документів, що ідентифікують заявника, та документів про смерть в обов’язковому порядку необхідно надавати довідку про реквізити банківського рахунку, відкритого на особу, що звертається за отриманням послуги.

Отримати зазначені послуги та консультації ви можете у:

Відділі обслуговування громадян № 17(сервісний центр управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області: 

адреса - 71701, м. Токмак,вул. Центральна, 42/10, e-mail: tokmac@zp.pfu.gov.ua, «гаряча» лінія: (06178) 2-25-38.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.