Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


30 квітня, 2021

Вода у Токмацькій громаді може подорожчати з 1 червня

Про це йдеться в проекті рішення виконавчого комітету Токмацької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Міськводоканал» ТМР для населення, бюджетних установ та інших споживачів по Токмацькій міській територіальній громаді», оприлюдненому на офіційному сайті міської ради 30 квітня.

«Встановити з 01.06.2021 р. по 31.05.2022 р.  комунальному підприємству «Міськводоканал» ТМР тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення по Токмацькій міській територіальній громаді для населення,бюджетних установ та інших споживачів зі структурою наведеною в додатку 1 до даного рішення:        

- тариф на послугу з централізованого водопостачання за 1 м3 - 29,76 грн. (з податком на додану вартість);

- тариф на послугу з централізованого водовідведення за 1 м3 - 25,50 грн. (з податком на додану вартість).», - йдеться в тексті документа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.