Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


20 листопада, 2021

З очільником токмацького медичного закладу обговорені питання щодо організації вакцинації населення у вихідні дні

19 листопада заступник голови райдержадміністрації Людмила РЯБОВОЛ з робочим візитом відвідала Токмацьку ОТГ та поспілкувалася з заступниками Токмацького міського голови Наталією МАМЧАК та Олександром ЧУБОМ. При зустрічі обговорили питання щодо вакцинації населення, роботи закладів освіти в умовах карантинних обмежень, харчування учнів. Заступник голови особливу увагу приділила організації вакцинації населення у сільських населених пунктах, особливо віддалених.

Заступник голови райдержадміністрації Людмила РЯБОВОЛ спільно з в. о. головного лікаря Токмацької ЦПМСД Юлією КОРНІЄНКО ознайомилася з роботою пункту вакцинації, розміщеному на території торгівельного центру «33 квадратних метра».

При зустрічі з медичними працівниками висловила слова щирої вдячності медичним працівникам за їх невтомну працю в боротьбі з пандемією.

З очільником медичного закладу обговорені питання щодо організації вакцинації населення  у вихідні дні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.