Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


27 жовтня, 2021

Відремонтовано всю протяжність територіальної автомобільної дороги державного значення Т-08-20 Якимівка - Кирилівка

Відремонтовано всю протяжність територіальної автомобільної дороги державного значення Т-08-20 Якимівка - Кирилівка, а це 41,6 км.

Роботи виконувались у дві зміни. Так, відновлення асфальтобетонного покриття по основному проїзду було завершено вже на початку серпня. Відтоді водії вже мали змогу дістатись Азовського узбережжя комфортною дорогою без перешкод.

Але роботи продовжувались — підрядники облаштовували з’їзди з головної дороги, встановлювали лотки для водовідведення, виконували роботи з укріплення узбіч, встановлення нових дорожніх знаків, бар’єрної огорожі та нанесення пластикової дорожньої розмітки.

Наразі ж дорога, яку не реконструювали з 1981 року, повністю відновлена якісним ремонтом. Гарантія на асфальтобетонне покриття діє 3 роки, на основу дорожнього одягу — 8 років, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.