Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


22 листопада, 2021

З 9 грудня вакцинація стане обов'язковою для працівників:

- підприємств, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади;

- установ, що надають соціальні та реабілітаційні послуги, установ соціального захисту для дітей;

- підприємств, включених до Переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави ("Укрпошта", "Укрзалізниця" та ін.)

"З 9 грудня набуває чинності наказ про розширення переліку професій, для яких вакцинація є обов'язковою. Цього разу мова про: працівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади; працівників установ та закладів, що надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей, реабілітаційних закладів; працівників підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави ("Укрпошта", "Укрзалізниця" та інші). Звертаюсь до працівників зазначених професій: не відкладайте все на останній день або тиждень. Зробіть щеплення сьогодні. Це захист вас та ваших рідних", - сказав Ляшко. Джерело: https://censor.net/ua/n3300830

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.