Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


30 жовтня, 2021

За тиждень у Токмаці дві ДТП за участі пішоходів на одному і тому ж місці. Владі треба діяти

24 жовтня у Токмаці по вул. Ковальська стався наїзд легкового авто на пішохода, жінку 78 років.

На місці події працювала одна лікарська бригада.

Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому потиличної ділянки, закриту травму лівої гомілки і була госпіталізована до лікарні.

Практично на цьому ж місці 30 жовтня знову ДТП за участі пішохода. Удар був такої сили, що у автівки пошкоджено лобове скло (на фото).

Офіційної інформації про цю подію ще немає. На місці ДТП працювала поліція і медики.

Постраждала була шпиталізована до токмацької лікарні силами бригади екстреної медичної допомоги.

Зі слів свідків аварії – водій «копійки» (ВАЗ-2101-ред.) сильно «пхнув» (дослівно-ред.) і допустив зіткнення з бабусею, що переходила дорогу, вона вдарилася об лобове скло і перелетіла через дах авто….

Сигнал для місцевої влади – ужити термінових заходів задля безпеки громадян: улаштувати в цьому місці пішохідний перехід з відповідними знаками та дорожньою розміткою або встановити  «лежачого поліцейського» - штучну дорожню нерівність: технічний засіб організації дорожнього руху, що слугує для примусового зниження швидкості руху транспортних засобів.

Довідково: У цьому місці знаходить два продуктових магазина, аптека, медзаклад, м’ясний відділ ринку, стоянка таксі, зупинка громадського транспорту, телемайстерня, промтоварні магазини, овочевий тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.