Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


06 жовтня, 2021

Сприяння діяльності терористичної організації «ДНР» - заочно судитимуть мешканця м. Токмака

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури в порядку спеціального досудового розслідування до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця м. Токмака за фактом сприяння діяльності терористичної організації.

За даними слідства, у період 2015-2020 років чоловік, будучи у складі однієї з терористичних груп республіканської гвардії т.з. «ДНР», брав активну участь у злочинній діяльності терористичної організації т.з. «Донецька народна республіка», що полягала у збройному протистоянні військовослужбовцям Збройних Сил України, іншим військовим формуванням України та співробітникам правоохоронних органів України, які залучені до проведення Антитерористичної операції на території Донецької області, повідомляє Телеграм Запорізької обласної прокуратури.

Довідково: За 8 років війни на Донбасі загинуло понад 14 тисяч українців.

Про це повідомила омбудсмен Людмила Денисова в Facebook.

"Серед них 4 тисячі цивільних осіб, в тому числі 152 дитини. 34 тисячі поранені. Це триває кожен день", - зазначила омбудсмен.

Денісова додала, що в незаконному ув’язненні в т.з. "ДНР" і "ЛНР" знаходиться 296 українців.

З них 252 - цивільні, 44 - військові.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.