Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 серпня, 2021

Ексвихованка Молочанської ДЮСШ Алла Білецька «взяла срібло» на молодіжному чемпіонаті Європи серед юніорів з велотреку

Українка Алла Білецька виграла срібну медаль молодіжного чемпіонату Європи серед юніорів з велотреку.

Змагання пройшли в нідерландському Апелдорні 17-22 серпня 2021 року.

«Приємна новина сьогодні прийшла з нідерландського міста Апелдорн, де триває чемпіонат Європи з велоспорту на треку серед юніорів та молоді.

Харків'янка Алла Білецька завоювала в передостанній день континентального турніру срібну нагороду у своїй коронній дисципліні - кейрин! Вісімнадцятирічна підопічна Сергія Теліцина і Сергія Трофімова подолала в юніорській категорії спочатку півфінальний раунд, а у вирішальному заїзді за 1-6 місця залишила позаду себе чимало сильних конкуренток і в підсумку посіла друге місце! Перемогу здобула російська велосипедистка Аліна Лисенко, бронзова медаль дісталася Ріанні Едмандс з Великобританії.

Це вже друга нагорода збірної України на нинішньому Євро! Раніше бронзову медаль в молодіжній категорії (U-23) здобула Вікторія Ярошенко з Луганської області, яка посіла третє місце в гонці за очками.

А ось у Алли Білецької в колекції стало тепер три медалі з чемпіонатів Європи серед юніорок! Нагадаємо, що в минулому році на чемпіонаті Європи-2020 в Італії вихованка ХДВУФК № 1 завоювала «срібло» в гіті на 500 метрів і «бронзу» в кейрині!», - повідомляється на офіційній сторінці федерації велосипедистів Харківської області.

До цього Білецька в'їхала в "срібло" в Німеччині, де відбулися міжнародні рейтингові змагання першої категорії з велоспорту на треку Grosser Preis von Deutschland im Sprint - GP Keirin.

Довідково: Алла Білецька, на фото - ліворуч, у свій час, - вихованка Дитячої Юнацької Спортивної Школи Молочанської міської ради, випускниця Молочанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Молочанської міської ради, наразі – харківська спортсменка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.