Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 серпня, 2021

Наше село Чистопілля – для багатьох маленька Батьківщина

21 серпня відбулося свято Дня села Чистопілля нашої Токмацької громади - великої і дружної родини.


Села, як і люди мають свої біографії. У кожного вона своя. Тільки в селі людина може так зблизька спілкуватися із природою, розуміти її душею.  Наше село Чистопілля – для багатьох маленька Батьківщина.     


У цей святковий день гостей свята вітали староста Володимир Куцериб, депутат Запорізької обласної ради від фракції ПП ВО «Батьківщина»  Валерія Матвієнко, намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря Української Православної Церкви Ігумен  Пахомій (с. Виноградне), який в кінці свого виступу отримав Подяку від мешканців.


Подяку також вручили  жительці села Марко Валентині Федорівні, яка завжди приймає активну участь в житті громади та маленькому Назарку за його чудовий малюнок.


В сільську родину цього річ прибавилося двоє маленьких жителів села -  Ніколіна  та Євгеній. Бажаємо малечі здоров’я, щастя і радісного дитинства, а батькам - здоров’я, наснаги виростити їх хорошими людьми. Родини маленьких жителів (Феденяк Олександр та Тетьяна, Жуков Микола та Кристина), з цієї нагоди, отримали подарунки від організаторів свята. 

Привітали на святі і сім’ї, які мають 3-х і більше дітей - Ткаченко Юлію та Хідько Олену


Жителі подякували своїм фермерам, які зробили вагомий внесок в розвиток села, завжди допомагають і виділяють кошти на вирішення проблем: Валентину Бабичу, Віталію Безручку, Світлані Єгуновій, Анатолію Кравченку, Олегу Матвієнку

Привітали свою поважну та найстаршу жительку села Полякову Марію Олексіївну з ювілейною датою - 90 – річчям з дня народження.  Вона надзвичайно добра та працьовита жінка, мама, бабуся. 

А також була проявлена особлива шана  і подяка людям старшого покоління, яким цього року виповнюється 80 років і більше: Бубна Пелагея Олександрівна, Жмайло Ганна Іванівна, Кравченко Лариса Іванівна, Кравченко Анатолій Олександрович, Колесник Іван Пилипович, Матейчук  Марія Степанівна, Полякова Марія Олексіївна, Пуц Микола Іванович, Пшеничникова Любов Павлівна, Стариковський Григорій Афанасійович, Саличев Володимир Петрович, Ясюренко Катерина Іванівна, Ященко Катерина Федорівна, Якшиянц Володимир Арамович.

Святковий концерт добіг кінця, але попереду ще були лотерея, дискотека «тощо».

Під час заходу працювали дитячі атракціони.

Ведуча свята Наталія Вітер подякувала працівникам Новенського сільського Будинку культури (дуети «Барви», «Настрій»,  «Веселі музики» та квартет «Гармонія») та побажала їм творчості та вдачі в їхній роботі. 

З Днем села, шановні чистопільці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.