Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


27 липня, 2021

Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти отримає кошти на осучаснення навчально-практичного центру

Конкурсна комісія МОН відібрала 62 заклади професійної освіти, які цьогоріч отримають кошти на облаштування нових або дооснащення раніше створених навчально-практичних центрів. Перелік закладів та обсяг фінансування майбутніх центрів визначено наказом Міністерства освіти і науки № 846, який 27 липня 2021 року опубліковано на сайті відомства.

Відповідно до наказу, найбільше коштів на створення центрів отримають Дніпропетровська та Львівська області – по 5 закладів у кожній. Важливо зауважити, що ці регіони мають найбільші мережі закладів профосвіти. Так, на Дніпропетровщині працює 58 профтехів, а на Львівщині – 55.

Загалом до переліку закладів, які отримають підтримку на створення центру, увійшли профтехи з усіх регіонів країни. Планується створення 55 нових центрів та дооснащення 7 вже існуючих.

До Переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на базі яких будуть створені навчально-практичні центри сучасної професійної (професійно-технічної) освіти у 2021 році увійшов і Токмацький ДНЗ «Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти».

Перелік професій, за якими планується створення НПЦ: «Електрогазозварник», загальна вартість створення НПЦ, тис. грн. - 4 998,0; сума субвенції, тис. грн. - 2 666,0 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.