Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


22 червня, 2021

У Токмаці відкриється перший активний парк

У нашому регіоні реалізується соціальний проєкт, започаткований Президентом України Володимиром Зеленським, «Активні парки – локації здорової України». На першому етапі відкриється 9 локацій.

Як розповіла під час наради зі структурними підрозділами облдержадміністрації начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, перші активні парки відкриються в Запоріжжі, Бердянську, Енергодарі, Мелітополі, Токмаку, Вільнянську, смт Веселе, с. Роздол та Новинській сільській громаді. Відкриватися вони готові з завтрашнього дня, 23 червня.

Загалом же планується створити активні парки в усіх 67 громадах Запорізької області. Цей соціальний проєкт передбачає нові форми залучення різних груп населення, зокрема, осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

До проведення занять з оздоровчої рухової активності та змістовного дозвілля громадян планується залучати фахівців у сфері фізичної культури та спорту й провідних спортсменів.

На нових спортивних локаціях планується проведення змагань та інших спортивних заходів. Активні парки будуть відкриті для всіх охочих, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Тут більш детально.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.