Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


16 квітня, 2021

Опалювальний сезон в області завершується

Опалювальний сезон в області завершується, середньодобова температура перевищує 8 градусів тепла більше 3 діб на всій території області, тому згідно діючих нормативних документів органи місцевого самоврядування приймають рішення щодо завершення опалювального сезону.

В той же час станом на 14.04.2021 в роботі залишалось  43% котелень, опалювалось  80% житлових будинків, 69% закладів охорони здоров’я та дошкільних закладів освіти,  47% закладів освіти.

Уже сьогодні повинна розпочатись підготовка до наступного опалювального періоду 2021/2022 років. В першу чергу необхідно вирішувати  проблемні питання, які можуть створити загрозу для своєчасного початку та сталого проходження наступного опалювального сезону.

По перше, це заборгованість теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ, яка на сьогодні складає 1,4 млрд грн та протягом опалювального сезону зросла на 47%. Така ситуація може призвести до неотримання підприємствами теплопостачання області номінацій на постачання природного газу.

Заборгованість населення за послуги теплопостачання та гарячу воду на сьогодні складає 1 млрд 842 млн грн, сплата якої дозволить теплопостачальним підприємствам розрахуватись за спожитий природний газ у повному обсязі. У зв’язку з цим органам місцевого самоврядування та відповідним комунальним підприємствам рекомендовано активізувати роз’яснювальну роботу серед населення та вживати інших заходів по зменшенню існуючої заборгованості населення за послуги теплопостачання.

Читайте нас в Telegram

Нагадаємо, що Токмак завершив опалювальний сезон ще 31 березня. Цю подію токмачани активно обговорювали в соціальних мережах, про що нами вже повідомлялося.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Фото архівне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.