Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


15 квітня, 2021

КНП «Молочанський дитячий санаторій» отримає додаткове фінансування

Постійна комісія з питань бюджету погодила пропозицію щодо підтримки комунальних закладів.

Додаткове фінансування отримають КНП «Дошкільний заклад з надання психіатричної допомоги санаторного типу» та КНП «Молочанський дитячий санаторій».

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету. На порядку денному були заплановані декілька профільних питань, в тому числі пропозиція від ЗОДА  на погодження видатків в рамках програми розвитку охорони здоров’я у Запорізькій області на 2018-2022 роки для КНП  «Дошкільний заклад з надання психіатричної допомоги санаторного типу» ЗОР - 545,375 тис грн., КНП «Молочанський дитячий санаторій» ЗОР – 415,598 тис грн.

Читайте нас в Telegram

Фінансова підтримка з обласного бюджету дозволить обом медичним підприємствам забезпечити  надання медичних послуг належної якості, виплату заробітної плати медперсоналу тощо, повідомляє Відділ комунікацій Запорізької обласної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.