Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


11 квітня, 2021

Укрпошта оголосила передплату газет та журналів на другу половину 2021 року

Передплачуй "Токмацьку Гривню" - наш індекс: 99347

Запорізька дирекція АТ «Укрпошта» повідомляє, що продовжується передплата періодичних друкованих видань на ІІ півріччя 2021 року, із доставкою з липня місяця, в усіх об’єктах поштового зв’язку.

Так, токмачани матимуть більше двох місяців, аби визначитися, які газети та журнали хочуть отримувати до кінця року, та оформити підписки.

Передплатна кампанія на липень-грудень поточного року буде проведена за старими тарифами.

Оформити передплату на газети та журнали можна в такі терміни:

- до 16 червня - на видання загальнодержавної сфери розповсюдження,

- до 4 червня - на  зарубіжні газети та журнали,

- в строки, що визначені згідно із укладеними з видавництвами (редакціями) договорами на місцеві (обласні, міські, районні) видання. Інформацію можна уточнити у листонош чи у поштових відділеннях.

Оформити передплату на «Токмацьку Гривню» на другу половину 2021 року можна зручно та безпечно онлайн, а також у всіх поштових відділеннях або безпосередньо у листонош.

Передплата друкованих видань здійснюється відповідно до затверджених Міністерством інфраструктури тарифів, які на друге півріччя 2021 року залишаються такими ж як і для першої половини цього року.

Інформаційно-рекламний тижневик «Токмацька Гривня» чекає на своїх передплатників!

Читайте нас в Telegram

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.