Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


13 лютого, 2021

Замовляйте на весну рекламу у «Токмацькій Гривні», вже пора

І хоч наразі лютують морози – незабаром прийде весна, пора пробудження природи і…бізнесу.

Цей матеріал написаний спеціально для місцевого бізнесу з пропозицією…

Ми прагнемо вашого добробуту, тому пропонуємо розміщати свої оголошення / рекламу саме на сторінках нашого видання, особливо, коли справа, якою ви займаєтесь - сезонна.

Нажаль на сьогодні карта покриття надійним Інтернетом у нашому районі має вигляд «не дуже», тому сподіватися на власні сили у маркетингу у фейсбуці та інших соцмережах не варто. У населених пунктах Пологівського району, де немає Інтернету – люди читають нашу газету, про що свідчать часті дзвінки на стаціонарний телефон редакції. Так-так, саме стаціонарний, бо з мобільним зв’язком у віддалених селах також проблеми. Він є не всюди.

Зрозуміло, що Інтернет не має меж, кордонів і розмірів, а от наша газета має чітко визначену площу.

Тому, шановні рекламодавці, покваптесь і займіть найкраще місце з рекламою своєї справи у інформаційно-рекламному тижневику «Токмацька Гривня».

Зробіть це прямо зараз online по viber +38 068 211 74 45, або через наші пункти прийому оголошень чи у редакції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.