Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


11 лютого, 2022

В Токмацькій і Молочанській громадах цьогоріч може запрацювати система «Безпечне місто»

Наразі на території декількох громад Запорізької області успішно працює система «Безпечне місто».  Це комплекс інноваційних рішень, що забезпечує відеофіксацію транспортного і пішохідного трафіку та дозволяє здійснювати моніторинг і керування діяльністю комунальних служб, поліції та ДСНС у населеному пункті.

Запорізька обласна рада спільно з Головним управлінням Національної поліції області вирішили закріпити цей досвід на регіональному рівні в рамках програми «Безпечна громада Запорізької області».

Планується створення єдиного інформаційного простору системи безпеки для громад. Він передбачає встановлення сучасних камер відеоспостереження в громадських місцях на всій території області, на в’їздах до міст, в місцях масового відпочинку людей та в об’єктивно обумовлених місцях можливого вчинення кримінальних правопорушень.

Працівники Національної поліції будуть мати доступ до матеріалів відеонагляду.  Такі заходи дозволять захистити важливі об’єкти та комунальне майно, підтримати нормальну життєдіяльність населеного пункту, посилити безпеку дорожнього руху, підвищити рівень розкриття правопорушень та забезпечити максимальний рівень захисту громадян на вулицях від злочинних посягань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.