Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


15 лютого, 2022

Проблему з підтопленням вулиць у Токмаці депутатка облради Валерія Матвієнко «підняла» «нагорі»

Заступник голови постійної комісії Запорізької обласної ради з питань екології, охорони надр та раціонального природокористування, депутатка облради Валерія Матвієнко 15 лютого звернула увагу колег на проблему з підтопленням вулиць у Токмаці, посилаючись на звернення до неї, як депутата обласної ради, жителів міста.

Депутати внесли розгляд цього питання до порядку денного засідання комісії, а після обговорення сформували свої пропозиції щодо розв’язання цієї проблеми й можливого фінансування робіт, повідомляє Відділ комунікацій Запорізької обласної ради.

Депутати також розглянули …читати далі

Довідково: Мова йде про вирішення проблеми токмачан, яка турбує їх вже не один рік - двори будинків по вулиці Перемоги та Нансена, які внаслідок опадів, більше схожі на озера. Підтоплення дворової території та потрапляння вуличного сміття до міського колектору може призвести до екологічної катастрофи, вважає депутатка. У зв'язку із засміченням каналізаційного  колодязя, витоки із нечистотами повертаються до підвальних приміщень багатоквартирних будинків.

Фото ілюстративне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.