Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


13 грудня, 2021

Незаконна вирубка хвойних дерев несе за собою стягнення штрафу

Цими днями комунальними службами міста Токмака були проведені відповідні заходи із запобігання незаконному вирубуванню ялинок та сосен у передноворічний період у міській зоні Токмака, зокрема у міському сквері, біля будівель виконкому та ЦНАПу, у мікрорайонах «Ковальський», "Ахрамєєвка". Щоб дерева не рубали їх обробили спеціальними речовинами, повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Нагадуємо, що незаконна вирубка хвойних дерев несе за собою стягнення штрафу в розмірі від 510 до 5100 гривень (згідно зі статтею 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Також за незаконну вирубку зелених насаджень на території лісів передбачена кримінальна відповідальність (ст. 246 Кримінального кодексу України «незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу»), що карається штрафом від 17000 до 25500 гривень або арештом на строк до шести місяців.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.