Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


17 грудня, 2021

Перша трагедія на новому токмацькому скейт-майданчику

14 грудня у Токмаці розпочалися роботи по улаштуванню скейт-майданчика.

І… вже 16 грудня там сталася трагедія – під час користування новим об’єктом екстремальних розваг 14-ти річний хлопчина, токмачанин, зламав гомілку ноги.

Перелом виявився настільки серйозним і тяжким, що постраждалого довелося у цей же день – ввечері транспортувати до обласного центру – Запоріжжя.

Лікарі буквально «склали» ногу та дали невтішний прогноз – після такої тяжкої травми у хлопчини взагалі може припинитися ріст ноги.

Рідні – у розпачі.

Чому так сталося?

Побувавши на місці події 17 грудня ми помітили відсутність належного освітлення на території об’єкту. Немає Правил (Інструкцій) користування біля кожного елементу.

Тобто – місцева влада не доклала зусиль проінформувати токмачан про таке.

Шановні батьки, ми ще не один раз будемо нагадувати вам про правила безпеки на майданчику скейт -парку, які є обов'язковими до виконання та мають бути розміщені владою при вході на майданчик:

1. Перебування на території скейт - парку означає згоду відвідувачів з цими правилами.

2. Обладнання скейт - парку призначено виключно для їзди на трюкових: скейтбордах, роликах, самокатах та BMX-велосипедах.

3. Відвідувачі скейт - парку несуть повну відповідальність за своє здоров’я та життя, а також можливі нещасні випадки на майданчику.

4. Кожен відвідувач скейт - парку зобов'язаний мати захисний шолом та комплект захисту протягом всього часу перебування на території скейт - майданчику.

5. Особи, яким не виповнилось 18 років можуть перебувати на території скейт-парку з дозволу або під наглядом батьків, опікунів або інших уповноважених представників.

6. У разі порушення цих правил відвідувачі можуть бути притягнені до відповідальності згідно чинного законодавства України.

7. Найбільше хочемо звернути увагу батькам малолітніх дітей, якщо ви бачите, що діти старшої вікової категорії катаються на майданчику, не дозволяйте малим дітям там бавитись, оскільки це може призвести до серйозного травматизму. В правилах мають бути прописані вікові обмеження, а якщо ваша малолітня дитина хоче поїздити на фігурах скейт-парку, то лише за умови, що там відсутні старші діти і ви за нею наглядаєте!!!

НА ТЕРИТОРІЇ СКЕЙТ- ПАРКУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

- вживати та (або) знаходитися у стані алкогольного, наркотичного сп'яніння;

- кататись по вологому обладнанні скейт-парку;

- заважати іншим відвідувачам скейт-парку;

- сидіти на фігурах скейт-парку;

- псувати обладнання скейт-парку;

- кататися з металевими пегами.

Будьте відповідальні!

Дотримуйтесь вимог, правил та культури поведінки на майданчику скейт-парку!

І на останок – ця територія має бути 100% огороджена, бо є пересічною територію для пішоходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.