Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


18 грудня, 2021

Народний депутат України від нашого виборчого округу Павло Мельник під час поіменного голосування про включення до порядку денного сесії проєкту Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо відтермінування строків розширеного застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку) (№6376) був… відсутнім на роботі

17 грудня Верховна Рада не змогла розглянути відтермінування застосування програмних реєстраторів розрахункових операторів для фізичних осіб-підприємців. На спеціально призначеному для цього позачерговому засіданні не вистачило голосів, щоб поставити відповідний законопроєкт на порядок денний.

За включення проєкту закону 6376 до порядку денного проголосували 102 людини, проти – один, четверо утрималися, 33 парламентарі не голосували.

На позачерговому засіданні народних депутатів у сесійній залі помітно поменшало. Представники опозиції розкритикували колег, чия відсутність завадила подовжити дію виключення для ФОПів до 1 січня 2023 року. Наступне чергове пленарне засідання заплановане на 25 січня 2022 року.

Довідково: Народний депутат України від нашого виборчого округу Павло Мельник під час поіменного голосування про включення до порядку денного сесії проєкту Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо відтермінування строків розширеного застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку) (№6376) був… відсутнім на роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.