Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


30 вересня, 2021

«Ми бачимо, що ми на порозі епідемії»: - Віктор Загуменний, секретар Токмацької міськради

30 вересня по закінченню чергової сесії Токмацької міської ради секретар ради Віктор Загуменний зробив заяву.

Зокрема він звернув увагу присутніх та мешканців громади на те, що щеплення від коронавірусу не відноситься до обов’язкових вакцин, але наразі вводиться певний правовий режим, який обмежує роботу деяких закладів, зокрема - освіти.

Він подякував працівникам та керівникам закладів освіти за зроблені ними щеплення від ковіду, завдяки чому наші школи працюють у звичному режимі.

Наступним кроком, зі слів Загуменного, до вакцинації «запросять» працівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування тощо.

Окрім цього Віктор Андрійович закликав депутатів міськради бути активними в пропаганді необхідності вакцинації, бо ми будемо вимушені це робити.

Задля цього місцева влада готова сприяти у створенні мобільних медичних бригад для виїзду у колективи, особливо за межами міста, для їх вакцинації, бо краще це зробити в плановому режимі, задля унеможливлення ажіотажу, зазначив Віктор Загуменний.

Довідково: Віктор Загуменний зробив щеплення від ковіду 22 червня 2021 року вакциною CoronaVac, про що він публічно повідомив сам.

МОЗ затвердив наказ про обов’язкову вакцинацію від коронавірусу.

В наказі чітко визначений перелік професій:

- Освітяни (ясла, садочки, школи, профтехучилища чи вузи);

- Працівники центральних органів виконавчої влади, міністерств і їхніх структурних підрозділів на місцях;

- Працівники місцевих державних адміністрацій (обласні, міські і районні).

Згідно з наказом, роботодавець повинен на час карантину відсторонити від роботи усіх невакцинованих працівників без збереження плати, але зі збереженням місця роботи.

Наказ найближчим часом має зареєструвати міністерство юстиції, після чого він набуде чинності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.