Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


12 серпня, 2021

У ТОКМАЦІ ВІДКРИЄТЬСЯ СУБРЕГІОНАЛЬНИЙ СКЛАД ВАКЦИНИ

Під час своєї робочої поїздки голова Запорізької ОДА Олександр Старух відвідав КНП «Токмацький центр первинної медико-санітарної допомоги» Токмацької міської ради, щоб перевірити роботу пункту щеплень проти COVID-19 та умови для функціонування нового складу.

Субрегіональний склад - це можливість гарних умов для зберігання та транспортування вакцини з дотриманням усіх вимог, а також більш оперативно доставляти її громадам.

Наразі відбувається ремонт приміщення, і вже у цьому місяці склад має запрацювати.

Як пояснила заступник директора з економічних питань Токмацького центру первинної медико-санітарної допомоги Юлія Корнієнко, пункт щеплень проти COVID-19 обслуговують дві бригади. Наразі він працює у будні дні з 8 до 17 години. За добу робиться 30-70 щеплень.

Олександр Старух зазначив, що Токмак має низькі темпи вакцинації, найближчим часом треба їх суттєво збільшити.

У Токмаку вакциновано близько 4 відсотків дорослого населення. Це дуже низькі показники. Темпи вакцинації треба як мінімум подвоїти. Ми маємо зробити все, щоб люди були захищені. До вересня необхідно щепити 50 та більше відсотків населення області, - наголосив Олександр Старух.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.