Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


11 травня, 2021

Перемога учня ЗЗСО № 5 Токмацької міської ради у Х Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2021

Організаторами конкурсу є Державна служба України з питань праці та науково-виробничий журнал «Охорона праці».

28 квітня – у Всесвітній день охорони праці – відбулося офіційне оприлюднення результатів фіналу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021.

Для участі у відбірковому турі було представлено 14 316 малюнків, найбільше творчих робіт надійшло від дітей Запорізької області (1500). У фінал конкурсу вийшло 225 малюнків. Із них журі вибрало дев’ять, автори яких стали переможцями фіналу конкурсу «Охорона праці очима дітей» – 2021. Їхні імена головний редактор журналу «Охорона праці» Дмитро Матвійчук оголосив під час онлайн-марафону до Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня.

У другій віковій групі (від 11 до 14 років) отримав 2 місце учень 7-Б класу ЗЗСО № 5 Михайло Мельниченко.

Від головного управління Держпраці у Запорізькій області, а саме від журналу «Охорона праці» 6 травня у стінах закладу Михайла вітала та нагороджувала головний інспектор гірничого відділу Анастасія Демидовська. Переможець отримав медаль, диплом, мобільний телефон, світловідбиваючий жилет та пакет з дрібницями.

Від ТОВ Токмацького гранітного кар’єру, представник служби охорони праці Наталія Івашина вручила Михайлу рюкзак та великий набір олівців.

Звісно, першість здобувають одиниці. Проте в цьому творчому змаганні, зважаючи на його значення щодо формування у молоді культури безпечної праці та життєдіяльності, виграють усі.

Адміністрація закладу висловлює глибоку вдячність класному керівнику 7-Б класу Тетяні Похвалітовій та мамі Михайла Аллі Володимирівні за натхнення дитини, яка показала себе як учень, здатний на чудові результати, перемагаючи гідних суперників. Перемоги Михайла, а в цьому навчальному році їх уже декілька,  – це наша спільна радість. Завдяки Вашій підтримці, розумінню, ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості.

Міша, з перемогою!

Тетяна Чорна у facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.