Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


23 лютого, 2021

Вчора, 22 лютого 2021 року, Міністерство охорони здоров’я в Україні зареєструвало вакцину Pfizer/BioNTech (Comirnaty) проти COVID-19 для екстреного медичного застосуванн

23 лютого 2021 року, в Україну з Індії прибула перша партія з 500 тис. доз вакцини проти COVID-19 AstraZeneca (Covishield). Тепер вакцину розмитнять, розподілять між регіонами, і незабаром в країні розпочнеться вакцинація

Отримав на своє ім'я листа від мешканців "Ковальського": "Это крик души. Мы отдали свои голоса на выборах за Вашу кандидатуру, надеюсь, что и в дальнейшем Вы будете отстаивать интересы своих избирателей и прислушиваться к их просьбам"

Офіс Президента відповів токмачанам з приводу питання високих тарифів

Під процесуальним керівництвом Токмацької місцевої прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Токмак у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки дерев на території об’єкту природо-заповідного фонду (ч. З ст. 246 КК України)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.