Оголошення / рекламу / статті у наше видання - газету "Токмацька Гривня", яка виходить щосереди, ви завжди можете подати онлайн: телефон / Viber 068 211 74 45, e-mail: grivnatokmaka@gmail.com Читайте нас в Telegram: t.me/tokmakpology Будьте здорові! Нехай Вам щастить!


22 січня, 2022

На території Запорізької області вже зареєстровано 38 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 11 осіб. Поліцейські розпочали профілактичне відпрацювання

Менш ніж за місяць 2022 року, на автодорогах загального користування та вулицях населених пунктів Запорізької області вже зареєстровано 38 дорожньо-транспортних пригод,  в яких загинуло 11 осіб.

Найпоширенішими причинами цих аварій було перевищення швидкості руху водіями, а також перетин пішоходами проїзної  частини у невстановлених для цього місцях. 

З метою зниження аварійності на автодорогах Запорізької області, поліцейські територіальних підрозділів спільно з працівниками Управління патрульної поліції, розпочали профілактичне відпрацювання та посилили заходи контролю і нагляду за дорожнім рухом. Працівники поліції націлені на виявлення фактів порушення ПДР учасниками дорожнього руху, які безпосередньо впливають на стан аварійності та призводять до ДТП, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Читати більше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.